CATERING

Säsongsmeny

Menypris två rätter: 285:‐
Menypris tre rätter: 340:‐

Tillägg och avdrag angivna under varje rätt inom parentes justerar menypriset.

“Menypris” anger priset enkom för maten som catering (12 % moms ingår i priset).
Kostnad för utkörning/leverans tillkommer. Minsta antal kuvert att beställa hos oss är 20 st.

Vid beställning av över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.

Givetvis offererar vi gärna glas, porslin, bestick och linne, liksom serveringspersonal om ni har behov av sådan hjälp.

Vi skriver gärna en unik offert för ert arrangemang!

Förrätter

Gravad regnbågsöring med dillmajonnäs, forellrom och rostad blomkål

(Menypristillägg 10:-)

Laxtataki med smörkokt äpple, picklad fänkål och wasabi

(Menypristillägg 10:-)

Rilette på dragonsmaksatt majskyckling med morotspuré, krispig kål och surdegscrunch

Tartar på räka och krabba med rökt hummeraioli, krasse och sikrom

Matjessill med potatiscrème, gräslök, Arenkhakaviar och krutong på pumpernickel

(Menyprisavdrag 10:-)

Vegetariska förrätter

Bakad grön sparris med brynt hasselnötssmör, labneh och kryddgrönt

Pocherad vit sparris med gröna ärtor, champagnevinägrett, körvel och saltrostade solroskärnor

Varmrätter

Oxfilé i bit med vinägerbakad lök, sky på rostad oxsvans och gräslökssmaksatt potatisstomp

(Menypristillägg 35:-)

Helstekt kalvrygg med syrliga buntmorötter, dill och potatispuré

Skånskt tuppbröst med haricots verts, picklad lök, friterad kapris och citronsky

(Menyprisavdrag 10:-)

Ankbröst med glaserade betor, rostad kycklingfond och confiterad potatisfondant

Lammrostbiff med citronbakad morot, lammsky, brynt smör, timjan och potatisterrin

Bakad torskrygg med gräslökssmörsås, grön sparris och saltrostad mandel

(Menypristillägg 15:-)

Halstrad hälleflundra med hollandaise, vit sparris, dill och färskpotatis

(Menypristillägg 30:-)

Vegetariska varmrätter

Citron och örtbakad buntmorot med friterad kål, potatisterrin och velouté på rostad vitlök

(Menyprisavdrag 15:-)

Parmesanstekt risotto med vinägrett på citron och ruccola med ragu på Vikentomater, salladslök och sparris

(Menyprisavdrag 10:-)

Observera att vi gärna skapar vegetariska rätter som är anpassade efter den ”huvudmeny” ni väljer till era gäster. Prisjusteringarna för vegetariska rätter gäller endast för det fall att dessa rätter väljs till samtliga gäster, inte om de serveras som ”specialkost”.

Desserter

Chokladganache med brynt choklad, hallon och saltkola

Citroncrème med rårörda jordgubbar, vit choklad och mynta

Utvalda ostar med marmelad och knäckebröd

Hallonmousse med passionfruktscurd och laktritsmaräng

Utvalda tryfflar från Valrhona

(menyprisavdrag: 15 kr)

Parfait/sorbetbomber (serveras med ”raketer” – ett skådespel i sig!):

Citronparfait med jordgubbskompott

Smultronparfait med råsockerkokta bär

Fläderparfait fylld med citronsorbet

 (menypristillägg: 10 kr)

Jordgubbsparfait fylld med champagnesorbet

(menypristillägg: 10 kr)

 

 

Cateringmenyer

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text.