Catering

Bufféer

(Priser gällande catering utanför AF-borgen)

Buffépris” anger priset för endast maten som catering (12 % moms ingår i priset).

Kostnad för utkörning/leverans tillkommer. Vid beställning över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.

Vi skriver gärna en unik offert för ditt arrangemang! Vill du ha förslag på andra bufféer än de du finner här, t.ex. med något tema (geografiskt eller annat) som grund, så kommer vi gärna med förslag.

Givetvis offererar vi gärna serveringspersonal, glas, porslin, linne m.m. även vid cateringarrangemang.

MINIMI‐ANTAL VID BESTÄLLNING AV BUFFÉER = 50 PERSONER!
VID FÄRRE ANTAL GÄSTER, BEGÄR SEPARAT OFFERT.

Ladda ner säsongsbufféerna som utskriftsvänlig pdf>>

Mingelbuffé

Buffépris: 200:‐

Skånsk tupp med rödlöksmarmelad på surdegscrostini
Confiterad rotselleri med rökt äpple och rostade hasselnötter
Citronmarinerade skaldjur med dillmajonnäs och sikrom
Bakad flankstek med Srirachacrème
Varmrökt lax med pepparrotsemulsion på pumpernickel
Fetaost med örter och olivolja

Lämplig för mottagning där gästerna äter gående/stående.

 

Vegetarisk buffé

Buffépris: 260:‐

Grillad halloumi med chimichurri
Rostad blomkål med citron, örter och vitlök
Oumph med paprika och rökt chili
Ragu på tomat, linser och bönor
Grön sparris med olivolja, parmesan och saltrostade pumpakärnor
Fetaost med örter och olivolja
Potatissallad med yoghurt, kapris, syltad rödlök och örter
Grönsallad
Surdegsbulle

Tegnérs Matsalars stora säsongsbuffé

Buffépris: 320:‐

Grillad flankstek med chimichurri
Bakat majskycklingbröst med citron, örter och vitlök
Ugnsbakad fjordlax med lime och ingefära
Ragu på paprika och lök med tomat och rökt chili
Grön sparris med olivolja, parmesan och saltrostade pumpakärnor
Fetaost med örter och olivolja
Potatissallad med yoghurt, kapris, syltad rödlök och örter
Grönsallad
Surdegsbulle

Citronposset med bärkompott
Kaffe/Te

Tegnérs Matsalars säsongsbuffé

Buffépris: 280:‐

Grillad flankstek med chimichurri
Bakat majskycklingbröst med citron, örter och vitlök
Ugnsbakad fjordlax med lime och ingefära
Ragu på paprika och lök med tomat och rökt chili
Grön sparris med olivolja, parmesan och saltrostade pumpakärnor
Fetaost med örter och olivolja
Potatissallad med yoghurt, kapris, syltad rödlök och örter
Grönsallad
Surdegsbulle

Cateringmenyer

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text.