Catering

Bufféer

Buffépris” anger priset för endast maten som catering (12 % moms ingår i priset).

Kostnad för utkörning/leverans tillkommer. Vid beställning över 200 kuvert sänker vi priset med 10:‐ per kuvert för det överskjutande antalet.

Vi skriver gärna en unik offert för ditt arrangemang! Vill du ha förslag på andra bufféer än de du finner här, t.ex. med något tema (geografiskt eller annat) som grund, så kommer vi gärna med förslag.

Givetvis offererar vi gärna serveringspersonal, glas, porslin, linne m.m. även vid cateringarrangemang.

MINIMI‐ANTAL VID BESTÄLLNING AV BUFFÉER = 50 PERSONER!
VID FÄRRE ANTAL GÄSTER, BEGÄR SEPARAT OFFERT.

Ladda ner säsongsbufféerna som utskriftsvänlig pdf>>

Mingelbuffé

Buffépris: 200:‐

Rimmad lax med citronette, salladslök och kavringsmulor

Lök- och västerbottenpaj

Dill- och citronmarinerade räkor med rädisa och aioli

Skånsk tupp med kikärtor, citron, chili och basilika

Grön sparris med parmesan och olivolja

Nattbakade tomater med zucchini, röd paprika och timjan

Balsamicomarinerad parmesanost

Oliver

Surdegsbröd

Lämplig för mottagning där gästerna äter gående/stående.

 

Vegetariska förrätter

Buffépris: 255:‐

Bakad grön sparris med parmesan, olivolja och rostade hasselnötter

Tryffelsmaksatt blomkål med äggcrème och saltbakad aubergine

Grillad halloumi

Lök- och västerbottenpaj

Grillad kronärtskocka med oliver, pärlcouscous och bladpersilja

Nattbakade cocktailtomater med zucchini, röd paprika och timjan

Haricots verts med brytsockerärta, sjögräs och vit balsamvinäger

Potatis med kapris, dijon, persilja och yoghurt

Kikärtor med citron, chili och basilika

Fetaost med örter och olivolja

Grönsallad

Surdegsbröd

Chokladkonfekt

Tegnérs Matsalars stora säsongsbuffé

Buffépris: 315:‐

63-graders ägg med blomkålspuré, tryffel och rostad grissida

Dill- och citronmarinerade räkor med rädisa och aioli

Lök- och västerbottenpaj

Rimmad lax med citronette, salladslök och kavringsmulor

Haricots verts med vit ansjovis, ljus vermouth och apelsin

Potatis med kapris, dijon, persilja och yoghurt

Skånsk tupp med kikärtor, citron, chili och basilika

Grön sparris med parmesan och olivolja

Nattbakade tomater med zucchini, röd paprika och timjan

Kronärtskocka med oliver och pärlcouscous

Grönsallad

Tallegio med plommontomatmarmelad och speltknäcke

Surdegsbröd

Vit- och mörk chokladganache

Tegnérs Matsalars säsongsbuffé

Buffépris: 275:‐

63-graders ägg med blomkålspuré, tryffel och rostad grissida

Dill- och citronmarinerade räkor med rädisa och aioli

Lök- och västerbottenpaj

Rimmad lax med citronette, salladslök och kavringsmulor

Haricots verts med vit ansjovis, ljus vermouth och apelsin

Potatis med kapris, dijon, persilja och yoghurt

Skånsk tupp med kikärtor, citron, chili, basilika

Grön sparris med parmesan och olivolja

Nattbakade tomater med zucchini, röd paprika och timjan

Kronärtskocka med oliver och pärlcouscous

Grönsallad

Surdegsbröd

Chokladkonfekt

Cateringmenyer

Kontakta oss

Vi är upptagna vid grytorna! Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Not readable? Change text.